Traverskraner – vores speciale

Hvis du har brug for en kran med stor løftekapacitet, kan en traverskran meget vel være den ideelle type kran til dit formål.

Vi tilbyder traverskraner til alle typer opgaver. Vi har dine behov i fokus og lægger altid vores energi i at finde den traverskran, der passer til netop din virksomhed.

Sådan vælger du den rette traverskran​

Vi rådgiver altid gerne, når du køber traverskraner af os. Typisk kan vi hjælpe dig med at købe den helt rette traverskran ved følgende proces:

  • Du viser os montagestedet og beskriver opgaven for os.
  • Hvis opgaven endnu ikke er påbegyndt, kan du i stedet vise os de foreløbige tegninger.

Derfra kan vi rådgive dig videre i processen og hjælpe dig med at vælge den helt rette traverskran.

Pris på traverskraner

Prisen på din traverskran afhænger af den type, du vælger. Primært afhænger prisen af, hvor meget traverskranen skal kunne løfte. Sekundært afhænger det af, om du skal bruge specielt ekstraudstyr til kranen.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på en eller flere traverskraner. Ønsker du vores hjælp med mulige løsningsforslag samt opmålinger, udfører vi selvfølgelig også dette.

Højkvalitetstraverskraner fra vores leverandør Güralp

Vores leverandør Güralp leverer nye kraner i meget høj kvalitet.

Alle vores nye kraner er kvalitetsmæssigt fra øverste hylde - eksempelvis vores SYLVEST-kraner. Disse kraner bliver produceret hos vores leverandør ”Güralp” i Tyrkiet og er helt på niveau med de vesteuropæiske mærker.

Faktisk stammer mange af komponenterne fra ganske velkendte europæiske fabrikater. For eksempel anvender Güralp kun Schneider og Sick i elektronikken, mens motorer og gearkasser er fra det tyske AMB.

Udover nye SYLVEST-kraner får vi løbende brugte traverskraner hjem som vi sælger.
Se mere på: traverskraner 0-4999 kg, traverskraner 5000-9999 kg, traverskraner 10000-19999 kg og traverskraner 20000-100000 kg

Har din traverskran brug for et grundigt kraneftersyn, hjælper vi også gerne med det.